ДЕЛО № 1- СОРОСОЙДНАТА ХУНТА И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ СРЕЩУ НАРОДА

ДЕЛО № 1- СОРОСОЙДНАТА ХУНТА И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ СРЕЩУ НАРОДАСветлозар Минов

На 21.09.2017г. от 9:30 стартира нагласеното дело срещу членове на Воинския съюз и БНО Шипка!

Вижте как „Мафията у нас си има държава“ и упражняма геноцид и терор срещу милиони българи!
Вижте колко са зависими нашите Прокуратура, Съд и Правителство.
Време е да се изправим и да спрем това беззаконие! КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПЛАТЕНО БЕЗПРАВИЕ – ИДВА ВРЕМЕТО НА НАРОДНИЯТ СЪД!

„ПРИЗНАЙТЕ СЕ ЗА ХУЛИГАНИ”, БЕ СЕРСЕМИ!

С това започват поредните /забележете АНОНИМНИ/ заплахи на гей дружинката от Платената Мрежа на Сорос срещу членовете на Народното Опълчение. На 21.09.2017г. от 9:30, в гр. Бургас стартира скалъпеното дело от БХК, лъже Протестната мрежа, Бойко ,Цветанов и Цацаров. Видяхме с очите си, как се натискат прокурори и следователи, как се фалшифицират медицински експертизи, как се нагласят уж „видео доказателства”, как се натискат дори редовите полицаи, за да извъртят истината. Е, видяхме го, но и никой вече не вярва в справедливото правосъдие, защото законите се потъпкват именно от тези, които трябва уж да защитават ПРАВОТО И ЗАКОНА.ДЕЛО № 1- СОРОСОЙДНАТА ХУНТА И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ СРЕЩУ НАРОДА

Приказката, че „Мафията у нас си има държава” се препотвърди. След нашия сигнал за тази несправедливост и дейността на тази ОПГ- ГЕРБ група, при нас заваляха писма с разбити по подобен начин съдби. Последният сигнал бе на една съсипана женица от Стара Загора,на която са убили семейството,по същият аналогичен мафиотски похват.

Чрез отнемане на бизнеса, блокирани сметки, фалшиви данъчни репресии. От стреса синът и се разболява веднага от рак и умира, съпругът само два месеца след детето си-също, от мъка се поболял и починал,. В такава държава живеем. И ако някой от вас се надява на американските или европейските закони и лидери, че ще вразумят или накажат нашата мафия във властта, жестоко се лъжат. Следващото изречение го запомнете много добре.
” Ние вече 28г. имаме колониални подчинени правителства, чрез които се източват и ограбват ресурсите на държавата ни, и единствения начин да им се отблагодарят и заплатят техните западни кукловоди е чрез ненаказана корупция и рекет над българските граждани и държава”.

Тоест на Запада въобще не му пука какво става тук. За тях е важно само нашите да им се отчитат редовно, да пеят като папагали каквото им напишат директно от чуждите посолства.(последен пример е доклада за „Руската заплаха” хвърлен в ръцете на Цветанов, без дори да се потрудят да му го преведат на български).

Сега разбирате ли колко е важно за нашите управляващи да смажат нашите момчета? Опитвайки се да смачкат ТЯХ, те всъщност искат да смачкат Вас, защото те са последната ви защита.

Ще продължават в същия дух да грабят, рекетират, убиват и извършват правен, финансов, исторически, културен и икономически Терор и извратен

Геноцид над православните българи. Циганите ще бъдат още повече мотивирани, да убиват и грабят възрастни майки и старци по селата! Максимума, който ще получат е условна присъда.

И това убийство ще продължи до момента в който ВИЕ не кажете -СТОП МЪРШИ ПРОДАЖНИ, СТИГА ТОЛКОВА СМЕ ВИ ТЪРПЕЛИ! Това засяга мен и бъдещето на моето семейство. Време е тези да си понесат наказанието, за безчинствата и зверствата. И не си мисли,че това няма да те засегне. Успешен бизнес никога няма да имаш, докато тези грабливи птици, като лешояди те дебнат, да надхвърлиш определен оборот във фирмата и после да те метнат на дръвника (не случайно включиха онлайн известяване към касовите апарати, не им се чака докато пуснеш годишната данъчна декларация, за да не би да похарчиш парите защото тогава няма какво да ограбят).

Сигурна е постоянна работа също няма! Как да имаш, след като при смяната на правителствата започват и чистките? А дребният бизнес при тези условия въобще няма шанс за оцеляване и народа тотално потъна. Без дори да успее да си върне заемите.
Разберете го, вашето бездействие ви прави лесни мишени и жертви, защото се справят с всички нас поединично!, Като стадо овце от което касапина всеки ден си избира една и и реже главата а ти мятайки се насам-натам живееш с напразни надежди да се отървеш от дръвника. Рано или късно и твоята кръв ще се пролее, но тогава вече ще е късно за съпротива. Статистиката е грозна, всеки ден у нас се самоубиват по 20-30 достойни и чувствителни български граждани – съсипани от тази мафиотска система. Те са обсебили всички репресивни лостове (написали са си и фалшиви закончета), с които да те унищожат, защото ТИ ГО ТЪРПИШ!

На 21. 09. 2017г. в районният съд на Бургас в 9,00 часа започва позорното престъпно наказателно дело срещу членовете на Воински съюз и БНД Шипка. По предложение на репресираните наши читатели го нарекохме „ХУНТАТА СРЕЩУ НАРОДА”.
Време е Народът, най после да им покаже кой е истинският господар – в тази окупирана в момента държава.
Време е, а и имаме това право! ЗАЩОТО САМО НАРОДА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛЕГИТИМЕН, ПРЯК И ВЪРХОВЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, РЕСУРСИТЕ И СЪДБИНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА

Излезте не за защитите момчетата от БХК и чуждите слуги и агент провокатори, а заради себе си и заради бъдещето на вашите деца и Отечество! НИЕ ще сме там, така че има кой да ви пази!

Ако не намерим справедливостта там, то ще си я извоюваме сами и то на улиците и площадите в София. Поради това освен преките участници в протеста пред съда и на делото всички други подразделения на организациите в страната да се мобилизират и останат по местата, с готовност да изпълнят заповедите които ще получат директно от щаба. При евентуални арести на някои от членовете ни, всички подразделения да действат съгласно индивидуалните планове които са получили предварително предната седмица.

“Когато престъпниците са се превърнали във власт,
а държавата в престъпник, правото да бъде съдия
принадлежи на всеки български гражданин!”
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ И УЧАСТВАЙТЕ ЛИЧНО!
21. 09. 2017г. от 9:00 пред Районния съд в град Бургас.
Воински съюз „Васил Левски”
БНОпълчение „Шипка”
ПОБЕЖДАВАТ СИЛНИТЕ ДУХОМ!
( но само ОБЕДИНЕНИ)
Контакти за цялата страна:
0889595222 / 0882000977
www.bnoshipka.org
BNOShipka@gmail.com

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Enjoyed this video?
ДЕЛО № 1- СОРОСОЙДНАТА ХУНТА И ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ СРЕЩУ НАРОДАСветлозар Минов
"No Thanks. Please Close This Box!"