Истината за Тодор Живков в забраненият филм

Истината за Тодор Живков в забраненият филмИстината за Тодор Живков е, че той бе човек от народа и никога не го забрави, не забрави народът си, родината си и България !

Историята на Тодор Живков от трудното му детство да апогеят на държавен глава е изпъстрена с много лишения и страдание, но и с много сила на духът, с много човещина и другарство качествата, който днешните политици не притежават ! Култът и идеалите на личността и принципите, в които бе възпитано не едно поколение в една епоха !

Да оставим на настрана тежкото положение, в което се намира страната ни и да видим в какво се превръща строена от нашите майки и бащи, от бабите и дядовците ни рамо до рамо с бригадирски и земеделски движения изградиха една силна България, а днес 28 години с багери и фадроми се руши това, което бе строено с голи ръце, но не могат да съборят спомените ни за едно по-добро общество, в което човекът за човека бе брат и всички се наричаха другари !

Тодор Живков бе човек от народа и за народа той живя и затова дори някога нашата държава се наричаше НАРОДНА република България, защото народът бе на първо място и грижата за него !

Безплатно здравеопазване и образование, право на труд всеки му без бедност и нищета, без глад и мизерия, без страх живееха хората ! Не тънеха в лукс, но никой не познаваше и бедността ! Днес ние си даваме равносметка какво е било и сега какво е и всеки, който помни онова време с носталгия си казва „ех, бай Тошо, при теб живеехме нелошо“! Гледайте филма, в който се проследява целият живот на Тодор Живков на моменти Янко с партизанският си псевдоним !

Това е Тодор Живков, човекът от Народа и за народа, човекът, който направи от една бедна България една силна Народна Република България, която според изследване на ООН е била на 27 място в света по качество на живот и едно признание идващо отвън за мястото на България, а днес от синовете на тази партия и внуците им, тези така наречен демократи ни замъкнаха на последно място не само в Европа, а сме по-зле и от някой държави в Африка !

Класовите борби и трудностите през който е минал Тодор Живков го правят лидер, който никога не забравя своят произход и положението на народът си! Стъпил здраво на реалността той проправя един строй на добруване и на другарство, на братство и на благоденствие, на просперитет на държавата ни и на личността в съревнование на страната ни с редица големи западни икономики ние бяхме първенци в не една надпревара факт, който днес не може да бъде оспорен или пренебрегнат !

Той не забрави интересите на Родината си и за миг дори и вечно ще бъде помнен за това ! Събарят се паметници, рушат се монументи, изтрива се историята ни, забраняват се символи на Социализмът, но родовата памет винаги остава !

Обрисуван като диктатор народът ще помни епохата на Тодор Живков не като тоталитарна, а като епоха на благоденствие и напредък и докато има Българи по света ще бъде помнен подвигът на партизаните и на Тодор Живков !

Така, ако някога е имало култ към личността на Тодор Живков, то днешните Американски подлоги не само няма да могат да го заклеймят в диктатор, а напротив ще го превърнат в легенда, легенда за една епоха на МИР и добруване епоха, в която всички бяха горди да се наричаме Българи ! Вечна Му памет и нека името му вечно да живее !

Скъпи Другарки и Другари, споделете тази статия и нека истината достигне до повече хора, нека се знае, че Тодор Живков бе човек от народа и за народа даде всичко, но никога не предаде България ! Лека му пръст и светла му памет ! АМИН !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

    1. Възрожденец 22.10.2017
Enjoyed this video?
Истината за Тодор Живков в забраненият филм
"No Thanks. Please Close This Box!"