Колко струват американските войници у нас? +ВИДЕО

Колко струват американските войници у нас? +ВИДЕОВоински Съюз алармира: $ 850 на ден струва издръжката на 1 чуждестранен наемник, която българският данъкоплатец плаща!?

Това прави $ 25 500 на месец, т.е. 43 737 лева на месец на човек! Защо управляващите не се възползват от българските патриоти като доброволци, а наемат чужденци!?

850 $ на ден струва издръжката на 1 чуждестранен наемник, която българският данъкоплатец плаща? Това прави 25 500 $ на месец, т.е. 43 737 лева на месец на човек!!!

Защо управляващите не се възползват от българските патриоти като доброволци, а наемат чужденци?

Кой дирижира подобни пагубни за народа ни сценарии, които се плащат пак на гърба на бедните български граждани? Защо, вместо на чуждите военни компании, тази задача не беше поставена на българската армия, полиция или поне на доброволците от Воинският съюз и БНО „Шипка“, които и без това охраняват и защитават безплатно южната граница.

А ако ги финансират могат тотално да я затворят при това в пъти по-евтино и от чуждите военни наемници и от местните държавни структури. Защото поне няма да искат командировъчни нито хотели и къщи за гости!

Та, който не храни собствената си армия, храни чуждата !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Enjoyed this video?
Колко струват американските войници у нас? +ВИДЕО
"No Thanks. Please Close This Box!"