Брат за брата заедно за свободата!

0

Брат за брата заедно за свободата!Това не е клише брат за брата, а е призив за свободата на една нация от окупация!

Стотици хиляди на граничната бразда ни налетяха, a Вицепремиерът пък се прави, че не ги видяха !

България е на кръстопът и този път като кервани от Ориента всеки ден идват разни мигранти и джихадисти между тях има и опасни терористи ! Тук обаче нашите момчета в отряди облечени в камуфлажи патрулират в горите, дебнат за нелегални пришълци и спират ги със думите „обратно си върви“! Спират ги на границата наша и ги връщат там от където са дошли !

Така дворът без ограда не остава без охрана и това е най-южната преграда на обединеният съюз наречен Европейски, но уви кой пази ги кажи? Няма армия нито граничари, няма я полицията дето само гази и когато те са там кажи как 4-5 мъже в униформа могат ли да спрат група от 300 младежи тренирани в добра форма !

Затова едно поклон кажете на мъжете, които всеки ден са там и в дъжд, и в сняг, и в жега денем дори и през нощта на тях да благодарим сега ! Благодарим Ви храбри синове на майката България, благодарим Ви, че Ви има на думи, а зад Вас е цяла България, но на дела сте само Вие !

Благодарим Ви, че от залъците на децата сте заделили по някой лев за гориво, за патрули и за сухата храна, а не тя е важна пред дълга и да бъдеш чист пред съвестта, че не си седял у Вас докато се случва това в твоята страна ! Не се сърдете на тези в социалните мрежи, не обръщате глава, защото делата Ви са доблестни и се правят със сърца и друг ще съди Ви на друго място, че животи сте спасили !

Поклон ниско до земя Ви правим ние сега за храбростта Ви за Вашите дела, че браните ни Вие нас и нашите семейства, и деца ! И нека Господ Ви закриля с небесни воини, делата Ви да окриля и помнете в гората сте само вие, брат и зад гърба ти брат, а пред тебе враг ! Затова Ви казваме брат за брата заедно за свободата !

Това сте Вие от Воински съюз „Васил Левски“ и от БНО „Шипка“, синове на майка България на който им стиска ! Благодарим Ви, че Ви има и колкото законът да Ви гази помнете, че има и такива, които ще Ви запалят свещ и ще кажат Господ да ги пази ! Такива, които днес гледат и мълчат, но когато настъпи часът ще се изправим до Вас и ще бъдем брат за брата за България и всички нас ! Да живее България и нека кажем брат за брата за свободата !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук