Светлозар Минов: Българската граница не се пази с празна раница!

0

Българската граница не се пази с празна раница! Swetlozar Minov Светлозар Минов Светлозар Минов от Войнски съюз Васил Левски :
Българската граница не се пази с празна раница казват момчетата от Войнски съюз „Васил Левски“ и от БНО „Шипка“!
Организацийте се издържат само от дарения и от лични средства на членовете !
Така се установява дейност по охрана и отбрана на границата ни !
Българските доброволчески отряди благодарят най-искренно на всички дарители от сърце, но средствата са крайно недостатъчни !
Търсят се сърцати юристи, които биха защитавали нашите бранители безплатно, защото соросоидите и БХК както и трафикантите плащат огромни суми да се завеждат дела на тези момчета и именно тук е финансовата част, в която най-основно се изпитва финансов недостиг !

Всички си спомняме вандалските прояви на украйнските нацисти в Бургас на който бецсчупена ръката на Светлозар Минов и подкрепени от соросоидните им протестъри, които нападнаха и биха стари хора така тези, които ги защитиха сега са обвиняеми за холигански прояви и съдебни дела се водят на територията на МВР Бургас и така тези момчета са постоянно привиквани, постоянно натискани, постоянно тормозени и всичко това са пари за транспорт и адвокатски хонорари, всичко това са ПАРИ, които те нямат и точно тук е силата на СОРОСОИДИТЕ -те водят дела, които знаят, че ще загубят, но това е с цел да бъдат финансово обременени тези структури, ако те нямат пари и средства в един момент онези ще спечелят !

Хора от цяла България помагайте, който с каквото може !
Българите в чужбина, Вие сте там, но войната за спасение на майка България се води тук на нашата територия и молим Ви, който може да помага с колкото може, защото ние го правим за всички Вас и Вашите семейства, Вашите близки и майки, и бащи !

Каузата ни е благородна, времето и трудът ни са безвъзмедни, не търсим награда нито искаме да парадираме с това! Моля Ви, ако Вие не ни помогнете няма кой! Държавната машина е срещу нас, институциите са срещу нас, цялата мафия е срещу нас, но ние знаем, че целият Български народ е с нас и това е горивото, което ни кара да бъдем там в дъжд и в сняг и денем, и нощем на границата, макар и да имаме по парче хляб, два домата и консерва в раницата !
Обръщаме се с към всеки, който може да помогне с каквото може за България да го правим братя и сестри, помагайте, който с каквото може !
Можете да се свържете с нас на този сайт тук има телефон, дарителски сметки, всичко необходимо като информация за нас !

ВСЕ ОЩЕ ИМА НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ! НЕКА Я СПАСИМ!

Защото не сме длъжни само заради тези, които са загинали за отечеството ни мило, а длъжни сме заради тези, които идват след нас както казва Иван Вазов „Какво ще да им завещаем“!
Не просим милостиня за нас самите, а просим за майка България помогнете ни, който с каквото може дори и на стената си да споделиш това пак за нас е помощ и това !

Вижте какво каза  Светлозар Минов!

https://www.facebook.com/Светлозар-Димитров-Минов-601308006677680/?fref=ts АКО ИСКАШ ДА ДА ПОМОГНЕШ НАТИСНИ ТУК !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук