Истината за Тодор Живков в забраненият филм

1

Истината за Тодор Живков в забраненият филмза Тодор Живков е, че той бе човек от народа и никога не го забрави, не забрави народът си, родината си и България !

Историята на Тодор Живков от трудното му детство да апогеят на държавен глава е изпъстрена с много лишения и страдание, но и с много сила на духът, с много човещина и другарство качествата, който днешните политици не притежават ! Култът и идеалите на личността и принципите, в които бе възпитано не едно поколение в една епоха !

Да оставим на настрана тежкото положение, в което се намира страната ни и да видим в какво се превръща строена от нашите майки и бащи, от бабите и дядовците ни рамо до рамо с бригадирски и земеделски движения изградиха една силна България, а днес 28 години с багери и фадроми се руши това, което бе строено с голи ръце, но не могат да съборят спомените ни за едно по-добро общество, в което човекът за човека бе брат и всички се наричаха другари !

Тодор Живков бе човек от народа и за народа той живя и затова дори някога нашата държава се наричаше НАРОДНА република България, защото народът бе на първо място и грижата за него !

Безплатно здравеопазване и образование, право на труд всеки му без бедност и нищета, без глад и мизерия, без страх живееха хората ! Не тънеха в лукс, но никой не познаваше и бедността ! Днес ние си даваме равносметка какво е било и сега какво е и всеки, който помни онова време с носталгия си казва „ех, бай Тошо, при теб живеехме нелошо“! Гледайте филма, в който се проследява целият живот на Тодор Живков на моменти Янко с партизанският си псевдоним !

Това е Тодор Живков, човекът от Народа и за народа, човекът, който направи от една бедна България една силна Народна Република България, която според изследване на ООН е била на 27 място в света по качество на живот и едно признание идващо отвън за мястото на България, а днес от синовете на тази партия и внуците им, тези така наречен демократи ни замъкнаха на последно място не само в Европа, а сме по-зле и от някой държави в Африка !

Класовите борби и трудностите през който е минал Тодор Живков го правят лидер, който никога не забравя своят произход и положението на народът си! Стъпил здраво на реалността той проправя един строй на добруване и на другарство, на братство и на благоденствие, на просперитет на държавата ни и на личността в съревнование на страната ни с редица големи западни икономики ние бяхме първенци в не една надпревара факт, който днес не може да бъде оспорен или пренебрегнат !

Той не забрави интересите на Родината си и за миг дори и вечно ще бъде помнен за това ! Събарят се паметници, рушат се монументи, изтрива се историята ни, забраняват се символи на Социализмът, но родовата памет винаги остава !

Обрисуван като диктатор народът ще помни епохата на Тодор Живков не като тоталитарна, а като епоха на благоденствие и напредък и докато има Българи по света ще бъде помнен подвигът на партизаните и на Тодор Живков !

Така, ако някога е имало култ към личността на Тодор Живков, то днешните Американски подлоги не само няма да могат да го заклеймят в диктатор, а напротив ще го превърнат в легенда, легенда за една епоха на МИР и добруване епоха, в която всички бяха горди да се наричаме Българи ! Вечна Му памет и нека името му вечно да живее !

Скъпи Другарки и Другари, споделете тази статия и нека истината достигне до повече хора, нека се знае, че Тодор Живков бе човек от народа и за народа даде всичко, но никога не предаде България ! Лека му пръст и светла му памет ! АМИН !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

1 коментар

  1. В условията на утопичния комунизъм и руско имперско болшевишко управление наистина Т. Живков прави доста за да задържи средства от СССР за България предвидил е средства за преструктоиране и преход към пазарна икономика Преврат и свалянето от власт бе сътворено от съпартииците другсри които по късно разграбват държавния фонт и пенсиите. После направиха всичко възможно прехода да не се осъществи.Факт е ,че в управите на всичките ръководни пртии има доста с роднински връзки от БКП. В манталитета на наще управници е да се чустват безнаказани и целта е да си създават роднински кръгове за защита при отклоняване на средства от държавните пари всичко това е остатък от комунистическоъо минало. Затова най силно е и Руското влияние и задколисие, Въпреки демонстриране на ориентация към Евопйския съюз ГЕРБ реално не вървят по европейските норми за пазарна икономика.,а по скоро нещо като руско олигарска някакъв див шуробаджанаашки капитализъм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук