Светлозар Минов: Първа кръв

0

Да угодим на БХК! Светлозар Минов: Първа кръв

Светлозар Минов и още двама мъже са първите жертви на Хибридната война на БХК срещу Русия у нас !

Всички сме гледали филмът „първа кръв“, в който Джон Рамбо разбива руснаците та тази хибридна война не се води от вчера и няма да приключи и днес !

Хибридната война е реална и едно е да ви свалят някой пост в социалните мрежи или да Ви заклеймят като Русофил или Русофоб ! Тук вече БХК и техните соросоидни агенти водят директен физически сблъсък, тук украински паравоенни в цивилни дрехи нападат Българи решили да се снимат с рокерите на Путин, по известни като „Нощните Вълци“, които преминават през България!

Естествено от където и да минат рокерите носеха посланието на мирът, посланието на славянската дружба и бяха посрещнати горещо и радушно !

Тук няма политики, тук има българо-съветска дружба, в която народът излезе да покаже любовта си към Русия ! Според последни данни над 75% от българският народ е Русофилски настроен, а в Русия 100% от хората са Българофили !

Признателни на България за дето им дала Православната вяра и азбуката ! Няма как тези два народа с общ дори генетичен код да не са близки !

Та тук се появяват и елементите на Хибридната война – добре организирана група и платена от Американски фондации и НПО-ТА, които да извършат подривни действия и да осуетят ПОХОДА НА МИРА НА МОТОРИСТИТЕ !

И така Светлозар Минов и още две момчета попадат в окото на бурята и са идеалните жертви на тази хибридна война ! Ако днес Българската общественост позволи тези хора да бъдат осъдени това ще се превърне в прецедент !

Това ще се превърне в победа на БХК срещу хората, които харесват Русия ! Ние от информационна агенция Булпресс  призоваваме всеки, които може да помогне с юридическа или друга помощ и да се свърже с тези хора !

Нека не позволим системата да ни мачка, защото всички знаем поговорката за мечката, която днес играе в техният двор, а утре ще е във Вашият !

Призоваваме всички Юристи , финансисти и Мотористи да застанат зад тези хора ! Да покажем, че сме България и че Русия не ни е враг както твърдят шепа безродници, които са окупирали властта у нас !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук